Cursussen - Flyboarden.nl

Boek een powerkite cursus

Boek een flyboard cursus

Cursussen

Wij verzorgen in de sporten powerkiten en flyboarden cursussen in zowel groepsverband als privécursussen. Ervaar de sport zoals wij die beleven! Een cursus powerkiten of flyboarden kan voor elke gelegenheid, zoals een familieuitje, vrijgezellenuitje of een bedrijfsuitje. Het mogelijk om in een groep vanaf 2 personen kennis te maken met powerkiten of flyboarden.

Liever een privécursus op maat? Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij zowel powerkiten als flyboarden. Tijdens een privécursus sta jij volledig centraal en zal er één op één begeleiding gegeven worden om jou de fijne kneepjes van de sport te leren.

flyboarden cursus

Een cursus cadeau geven

Een cursus powerkiten of flyboarden weggeven als cadeau? Het is mogelijk! Verras iemand met een cadeaubon van Flyboarden.nl. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Data

Onze activiteiten vinden hoofdzakelijk in het weekend plaats, gedurende het hele jaar. Bedrijfsuitjes en andere groepsactiviteiten vinden soms ook in doordeweeks plaats. Bij een powerkiten of flyboarden cursus aanvraag heb je de mogelijkheid om een voorkeursdatum aan te geven. We doen ons uiterste best om hier invulling aan te geven.

Locatie

Wij verzorgen de powerkite- en flyboardcursussen meestal op het strand van IJmuiden, IJmuiderslag. Dit is namelijk de “place to be” voor flyboardend Nederland! Op eigen locatie is in overleg ook mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Parkeren en looproute

Hieronder vind je een informatie afbeelding van de exacte locatie waar wij de powerkite- en flyboard cursussen geven. Zo krijg je inzicht in de parkeermogelijkheden en de looproute naar de locatie.

flyboarden.nl locatie

Verwachting voor de komende 3 dagen