Cursus flyboarden - Flyboarden.nl

Cursus flyboarden

Tijdens de cursus flyboarden leren wij jou hoe je de vlieger moet besturen en wen je aan de kracht van de wind en de vlieger doormiddel van het powerkiten. Zodra je dit onder de knie hebt kan je je eerste meters maken op een flyboard.
Mocht je geen vlieger ervaring hebben, adviseren wij om een cursus van 2,5 uur te nemen zodat wij voldoende tijd hebben om er voor te zorgen dat jij de vlieger goed onder controle hebt voordat we gaan landboarden.

Wij bieden ook de mogelijkheid om een cursus van 1,5 uur te nemen, echter adviseren wij om dit alleen als ‘opfris’ cursus te boeken of als vervolgstap op de eerste cursus van 2,5 uur. Het is ook mogelijk om landboarden met een depowerkite te boeken is vervolgcursus.

Privéles flyboarden

Afhankelijk van je kennis en ervaring behandelt een van onze instructeurs de basis van het flyboarden met jou in een privéles van 1,5 of 2,5 uur. Door middel van intensieve 1-op-1 begeleiding krijg je eenvoudig en snel de basis van het flyboarden, ook wel kitelandboarden genoemd, onder de knie! Een privé cursus kun je ook zeker boeken wanneer je nog dieper wil in gaan op het leren van een kitesport.

Groepscursus flyboarden

Wil je met een groep flyboarden/kitelandboarden? Dat is bij ons zeker mogelijk!
Wij bieden deze cursus aan tot max 20 personen onder leiding van meerdere instructeurs. Flyboarden is net een stapje meer dan powerkiten. Bij goede weer-wind condities sluiten wij een onderlinge competentie niet uit!

Onze vaste locatie is het strand van IJmuiden (IJmuiderslag zone III), bij groepen vanaf 10 personen kunnen wij ook de cursus ook elders verzorgen in overleg. Van Scheveningen, tot Thorn (Limburg) tot over de grens (Lommel), tot aan het strand van Schiermonnikoog.

Prijzen

Flyboardcursus 2,5 uur*

Privéles – € 70.00
2-4 personen – € 50.00 p.p.
5-7 personen – € 45.00 p.p.
8+ personen – € 40.00 p.p.

*De prijzen zijn inclusief BTW en gebruik van lesmateriaal.

Vervolg/Depower Flyboardcursus 1,5 uur*

Privéles – € 60.00
2-4 personen – € 40.00 p.p.
5-7 personen – € 37.50 p.p.
8+ personen – € 35.00 p.p.

*De prijzen zijn inclusief BTW en gebruik van lesmateriaal.

Tijdelijk geen lessen mogelijk. Excuses voor het ongemak.

flyboard cursus