Over ons - Flyboarden.nl

Over ons

Flyboarden.nl is een organisatie die ontstaan is vanuit de passie van de sport. Ons team bestaat uit fanatieke beoefenaars die wekelijks met veel passie verschillende kitesporten beoefenen. Het team is veelal te vinden op het strand van IJmuiden als zij gaan flyboarden. Voor andere kitesporten zoals kitesurfen trekken zij ook vaak uit naar het ijsselmeer met locaties als Mirns en Workum. Inmiddels houdt Flyboarden.nl houdt zich bezig met een aantal kernactiviteiten.

Informatie: Door continue relevante informatie op de website (en ons forum) te zetten over de verschillende kitesporten (met in het bijzonder powerkiten en flyboarden), creeëren wij een groot draagvlak voor de sportbeoefenaars, maar ook voor iedereen die net kennis maakt met één van de kitesporten. Onze website bestaat al vanaf 2004!

Cursussen: Kitesporten zijn niet gevaarlijk, mits je een aantal basisvaardigheden beheerst. Door middel van onze cursussen in verschillende kitesporten helpen wij graag iedereen op weg. Dit doen wij al vanaf 2010. Zowel beginners, gevorderde als expert beoefenaars zijn van harte welkom om verschillende vaardigheden te leren.

Verkoop: Elke kitesport kan niet beoefend worden zonder goed materiaal. Door onze jarenlange ervaring helpen wij ieder graag op weg met het materiaal. Dit doen wij in combinatie met partners.

Meer: Naast de kernactiviteiten gaan wij verder. Geregeld organiseren wij meetings, evenementen of demodagen waar iedereen welkom is om een leuke dag mee te maken, nieuw materiaal te testen of nieuwe mensen te leren kennen.

Fly with us! Fly with Flyboarden.nl!