Informatie over flyboarden en powerkiten - Flyboarden.nl

Informatie

Onze website is erop gericht om zoveel mogelijk informatie te bieden over flyboarden. Onze website is gemaakt door en voor liefhebbers. Wij bieden je de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen te delen op ons drukbezochte forum waar ook al het nieuws uit de flyboardsport beschreven staat! Via deze weg informeren wij je graag over de verschillende vliegersporten die wij bieden. Maak hieronder een keuze om meer te lezen over een bepaald onderwerp: powerkiten of flyboarden. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

powerkiten

Powerkiten

Powerkiten is serieus vliegerwerk! Powerkiten heeft dan ook niet voor niets het woord “power”, want deze vorm van vliegeren gaat gepaard met een hoop trekkracht. Powerkiten is de laatste jaren erg populair geworden. Er zijn vele materialen verkrijgbaar en het leren van powerkiten wordt door middel van cursussen in powerkiten een stuk gemakkelijker. Nieuwsgierig?

Flyboarden

Flyboarden is een krachtige sport waarbij je je op een flyboard voort laat trekken door een vlieger over een stuk terrein zoals grasland of strand. Net als bij andere kitesporten waarbij een board wordt gebruikt sta je met je board haaks op de wind. Op deze manier bouw je druk op om in beweging te komen. Het grote verschil met kitesurfen is dat je veel minder contact hebt met je ondergrond. Het lijkt dus bijna alsof je vliegt. Nieuwsgierig?

flyboarden