Kiteweekend Schiermonnikoog 2022 - Flyboarden.nl

Kiteweekend Schiermonnikoog 2022: Jubileum editie!

Vorig jaar hebben wij vanwege COVID-19 een jaargang overgeslagen. Dit jaar konden wij het alleen niet voorbij laten gaan, dit zou namelijk het Jubileumfeest worden van alle edities die er georganiseerd zijn vanuit het nieuwe team! Wij, Flyboarden.nl, hebben er vol vertrouwen in dat wij in 2022 een super vet en opnieuw een onvergetelijk weekend van kunnen maken. We hebben te dealen met landelijke regels, maar dit mag de pret zeker niet drukken!

Op 1, 2 en 3 April 2022 gaan wij opnieuw een mooi weekend beleven en we hebben nog wat in te halen natuurlijk. Kitelandboarders, Buggyers en Kitesurfers, meld jullie aan voor dit mega leuke weekend! Kiten en gezelligheid staat centraal maar wij hebben superleuke (rand)activiteiten om alles uit het weekend te kunnen halen.

Weekend alleen voor pro’s? Absoluut niet, dit weekend is voor iedereen, ben je nu beginner of een doorgewinterde surfer, iedereen is welkom! Onze instructeurs zijn ook aanwezig om je tips en tricks te leren.

Handige informatie

Datum: Vrijdag 1 april t/m zondag 3 april 2022.
Locatie: Schiermonnikoog
Vertrek: Vrijdag 1 april om 12:30 vanaf Lauwersoog.
Terug: Zondag 3 april om 19:30 vanaf Schiermonnikoog.
Voor wie: Alle kiters binnen en buiten Nederland. Kitelandboarders, buggyers, kitesurfers en powerkiters van elk niveau!
Kosten: € 135,00 (all-in) (Dus: Een tof kiteweekend, Inclusief ontbijt + middag pakketje, avondeten, overnachting, huurfiets, boottickets en vervoer van de spullen naar de accommodatie.)
Dit jaar pakken wij ook extra uit in samenwerking met de catering van het eiland.

De aanhanger is nog niet bevestigd zoals voorgaande jaren, hier komen wij zo snel mogelijk op terug.

Accommodatie: Wij overnachten opnieuw bij de gezelligste familie van Schiermonnikoog op Boerderij de Branding. Qua locatie kunnen we alle kanten op.

Programma

– Downwinders
– Pubquiz avond
– Fun night
– Demo kites

Benieuwd wie zich hebben aangemeld en wil je erover meepraten?

Check ons facebook event: https://www.facebook.com/events/340554060872566

Aanmelden

Ben je nu enthousiast? Mooi! Meld je snel aan via onderstaand formulier.
Mochten er zaken zijn waar wij rekening mee dienen te houden, dan vernemen wij dit graag!

Let op: Wij volgen de regels van de overheid. Testen voor toegang zal niet verplicht zijn, echter verwachten wij van iedereen een negatieve zelftest uitslag vooraf aan het weekend + klachtenvrij. Een toegangsbewijs is geen verplichting, maar wij raden het wel aan gezien onze rand activiteiten.

I.v.m. overnachting, fietsenverhuur en boottickets moeten wij vooraf het aantal personen weten.
Schrijf je daarom in voor 25 februari 2022 om zeker te zijn van een plek. Vol=vol!

Via de mail houden wij jullie allemaal in de hoogte. Deelnemers worden toegevoegd aan de Whatsapp groep om eventueel samen rijden af te kunnen stemmen.

Tot snel! Op Schiermonnikoog!

Team Flyboarden.nl

1 Comment
  1. Erik Jansen december 24, 2021

    Ik ga al jaren mee, omdat dit een te gek weekend is met fijne mensen met de zelfde interesses. Dus “goede” gesprekken ;-). Eten (ook lactose vrij), onderdak en zelfs de boot is geregeld. Drinken moet je alleen zelf opdrinken. Wat Rot!!!. En op de kop toe verblijf je ook nog eens op een eiland waar de wind ons nog geen jaar in de steek heeft gelaten.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *